شاید اینگونه به نظر برسد که در حال نزدیک شدن به پایان عمر دستگاه های سیمی هستیم اما هنوز هم این وسایل قدیمی سزاوار توجه هستند و کاربرد دارند، مثل هندزفری های سیمی برای زمانی که ورزش می کنید.
ما 20 هندزفری سیمی با کیفیت را انتخاب کردهایم تا بتوانید بهترین محصول را برای خود بیابید:
هندزفری ایفورج مدل MA-104
428,000
320,000 تومان
نوع هدفون، هدست و هندزفری
تو گوشی (Earbud/Earphone)
سایر توضیحات اقلام همراه هدفون، هندزفری و هدست
2 عدد سری سیلیکونی اضافه /
2 عدد محافظ لاستیکی دور گوش /
1 عدد گیره
پاسخ فرکانسی
20 - 20000 هرتز
قابلیت نویز کنسلینگ
فاقد قابلیت نویز کنسلینگ
قطر درایور
10 میلیمتر
نوع گوشی
دو گوشی
وزن
17 گرم
درگاههای ارتباطی
3.5 میلیمتر
سایر مشخصات
پشتیبانی از بالاترین کیفیت پخش صدا (Hifi) /
دارای گواهی IPX-4 مقاوم در برابر پاشش آب، رطوبت و تعریق بدن /
طراحی ارگونومیک /
دارای کلید کشویی مدیریت صدا /
امکان قطع ، وصل مدیریت موسیقی /
امکان پاسخگویی و قطع تماس /
سریهای سیلیکونی نرم و استاندارد /
دارای میکروفون و امکان مکالمه با موبایل
چون وزن، عامل مهمی حین ورزش کردن است. در هندزفری های بلوتوث و بی سیم، باتری و سایر تجهیزات الکترونیکی درون خود هدفون جاسازی میشوند و بسیار هم جمع و جور به نظر میرسند. اما این هندزفری ها برای استفاده بلند مدت و همچنین گوشهای کوچک و حساس مناسب نیستند و حتی باعث گوش درد نیز میشوند.
باتری جاسازی شده داخل هندزفری در نهایت و به مرور زمان خواهد مرد و در برخی از مدلها امکان جداسازی و تعویض باتری وجود ندارد به همین دلیل باید هدفون جدید بخرید. اما هدفون های سیمی ورزشی هیچ یک از این مشکلات را ندارند و یک ست خوب ممکن است سالها و حتی چند دهه دوام داشته باشد، به شرطی که به درستی از آن استفاده شود.
همچنین هندزفری های وایرلس قطع و وصل میشوند و برخی از هدفون های بلوتوث را هم باید برای هر بار استفاده دوباره متصل کرد که کلافه کننده خواهد بود. اما چنین مشکلاتی در هدفون های سیمی وجود ندارد. شما میتوانید به محض اینکه هدفون را در گوش قرار دادید شروع به گوش دادن موسیقی کنید چون مستقیم به منبع صدا متصل میشود و هیچ اختلالی در اتصال بوجود نخواهد آمد.
یکی دیگر از ویژگی های مهم، کیفیت صداست. هندزفری های بلوتوث کیفیت صدای بدی ندارند اما اتصال بی سیم هرگز باعث بهره مندی از کیفیت ایده آل صدای موسیقی نخواهد شد.
در واقع، هنوز فناوری بی سیم به این سطح از بهره وری نرسیده است پس تا آن زمان بهتر است افرادی که کیفیت صدا برای شان مهم است از هندزفری های سیمی استفاده کنند.
و نکته آخر اینکه، احتمال گم کردن هندزفری های سیمی در مقایسه با هندزفری های بی سیم کمتر است. البته درست است که احتمال گیر کردن سیم هندزفری مثلاً به دستگیره در و افتادن آن از گوش شما وجود داشته باشد اما به آسانی میتوان آنرا مجدداً داخل گوش قرار داد. هنگامی که هدفون بیسیم حین دویدن در پارک از گوش بیرون بیفتند ممکن است دیگر هیچ وقت نتوانید آنرا پیدا کنید و جایگزین کردنش هم گران است.
کدام هندزفریهای سیمی مناسب هستند؟
بهترین هندزفری های سیمی اتصال مطمئن، صدای مستمر و راحتی در تمام طول ورزش به ارمغان خواهند آورد. البته هنگام خرید هندزفری سیمی باید به نکات دیگری هم توجه کرد:
محرک ها: محرک ها بلندگوهای کوچکی هستند که داخل هندزفری ها تعبیه شدهاند و صدا را به گوش انتقال میدهند. به طور کلی، هر چه تعداد محرک های هندزفری بیشتر باشد به همان نسبت کیفیت صد افزایش مییابد.
هدفونی که تنها یک محرک دارد یعنی تنها محرک آن باید دامنه کامل صدا ها را پوشش دهد. اما وجود محرک های بیشتر به این معنی است که هر یک از محرک ها فرکانس متفاوتی را انتقال خواهند داد که اینگونه باعث میشود دامنه کامل صدا ها منتقل شوند.
فیت بودن: فیت شدن هندزفری مهم است چون اگر حین دویدن از گوش شما بیرون بیاید باعث حواسپرتی و کلافگی خواهد شد و عملاً بلااستفاده میشود. بیشتر هدفون های مدرن دارای چند سَری لاستیکی در اندازههای مختلف هستند تا راحت در گوش جا شوند.
برخی مدل ها حتی دارای یک تکه پلاستیک اضافی هستند که روی قسمت بیرون گوشی و پشت آن میافتد تا از از بیرون آمدن هندزفری از گوش جلوگیری کند.
البته وجود همین پلاستیک باعث میشود که صاحب هدفون احساس ناراحتی کند. برخی از هدفون ها دارای سری های ژلی و محافظ فومی یا مومی داخل خود هستند تا صدای محیط را به حداقل برسانند.
مقاومت در برابر شرایط جوی: مقیاس ردهبندی IPX نشان دهنده میزان مقاومت یک محصول در برابر آب است. هدفونی که IPX4 دارد یعنی در برابر باران سبک و پاشیده شدن آب مقاوم است در حالیکه هدفونی که IPX8 دارد حتی در صورت فرو رفتن در آب نیز صدمه نخواهد دید. برای دویدن یا انجام تمرینات ورزشی معمول، هدفونی که IPX پایین هم داشته باشد مناسب است.
طول و کیفیت سیم: در حالیکه بیشتر مردم صرفاً روی کیفیت صدا و همچنین فیت بودن هندزفری تمرکز میکنند، توجه به سیم هندزفری هم نباید مورد غفلت قرار گیرد.
سیم کوتاه مناسب فرد بلندقد نیست چون دامنه حرکت او را محدود خواهد کرد و با هر گامی که برمیدارد هندزفری از گوشش بیرون خواهد آمد.
سیمهای ارزانتر نیز راحت تر در جیب و کیف گره میخورند و باز کردن گرهها نیز بسیار دشوار است. (استفاده از کلیپس نگه دارنده سیم که به پیراهن متصل می شود کمک کننده خواهد بود).
تمرین با هندزفری سیمی بهتر است یا هندزفری تو گوشی؟
به طور کلی، کسانی که بیشتر تمرینات هوازی مانند دویدن را انجام می دهند، معمولاً از یک جفت هندزفری تو گوشی سبک وزن بهره مند می شوند. از طرف دیگر، کسانی که روی تمرینات قدرتی و موارد مشابه تمرکز می کنند ممکن است یک جفت هندزفری سیمی را ترجیح دهند.
گوشی من سامسونگ note10 pus. هندزفری سامسونگ AKG جنس سیمش از هندزفری فابریک گوشیم خیلی بهتره!