یک زنجیر دوچرخه میتواند به دلایل مختلفی از جمله موارد زیر از دنده بیفتد:
- عدم تراز گیری در دنده ها: اگر دنده های دوچرخه شما به درستی تراز گرفته نشوند، ممکن است باعث افتادن زنجیر از دنده ها شوند، به خصوص در حین تغییر دنده.
- زنجیر نچسبیده: زنجیری که خیلی گشاد باشد میتواند به راحتی از دنده ها بیفتد. این ممکن است ناشی از قطعات خراب یا فرسوده در سیستم انتقال قدرت دوچرخه باشد یا به دلیل آن که زنجیر در طول زمان کشیده شده باشد!
- فرسایش یا خرابی کاسه یا حلقه زنجیر: در طول زمان، دندانه های کاسه یا حلقه زنجیر میتوانند ساییده شوند و باعث سقوط زنجیر دوچرخه شوند. اگر کاسه یا حلقه زنجیر به شدت فرسوده باشند، ممکن است نیاز به تعویض آنها باشد.
- زنجیر کثیف یا زنگ زده: زنجیری که کثیف یا زنگ زده است ممکن است باعث درآمدن آن از دنده ها شود. برای جلوگیری از این مشکل، مهم است زنجیر دوچرخه خود را به صورت منظم تمیز کرده و روان کننده بزنید.
- خم شدن قسمت تغییر دنده: قسمت تغییر دنده قسمت کوچک فلزی ای است که دنده را به چهارچوب دوچرخه متصل میکند. اگر خم شده یا خراب شده باشد، باعث عدم تراز دنده میشود و باعث سقوط زنجیر میشود.
- کابل تغییر دنده: اگر کابل تغییر دنده به درستی تنظیم نشده باشد، ممکن است باعث عدم تراز دنده تغییر دنده شود و باعث افتادن زنجیر شود.
برای جلوگیری از شل شدن و در رفتن زنجیر چرخ دوچرخه خود، مهم است دوچرخه خود را به طور منظم تنظیم کنید. تمیز کردن و روان کردن زنجیر خود را با روغن زنجیر دوچرخه به صورت منظم انجام دهید، همچنین تراز گیری دنده های خود را به درستی بررسی کنید.
عینک دوچرخه سواری مدل 0012 به همراه کاور بسته 4 عددی
نحوه جا انداختن زنجیر دوچرخه دنده ای
فرایند جاانداختن زنجیر روی چرخ دنده فرآیند بسیار آسانی است. در ویدیو زیر نشان داده شده که چگونه زنجیر دوچرخه را دوباره ببندید. قبل از اینکه به دوچرخه سواری بروید، ایده خوبی است که اصول نگهداری از دوچرخه را بدانید. اگر زنجیر دوچرخه شما در حین سواری جدا شد، باید بدانید که چگونه آن را در محل تعمیر کنید.
در صورت داشتن مشکل با زنجیر دوچرخه، بهتر است دوچرخه خود را به یک تعمیرکار حرفهای برای تنظیم مجدد نشان دهید.
کوله پشتی ورزشی مدل K-101